Intervjua av coach team.

Det gikk over all forventning. Intervjuet var formet slik at jeg måtte reflektere over konkrete hendelser og hendelsesforløp.

Det tok meg tilbake et å i tid og jeg husker godt både følelsen og settingen. Dette gjorde at jeg innså hvilke endringer jeg har hvert igjennom.

Jeg har i lang tid slitt med å se endringene mine, ja jeg har notert ting underveis, jeg har tatt bilder og gjort alt for å se endringen min. Men jeg har slitt veldig med akkurat dette.

Men via dette intervjue husker jeg masse med både kropp og sinn. Og ved å ha dette friskt i minne og så skal jeg snakke om hvordan jeg er som individ nå og hvordan jeg ser på verden nå....

Vel...

Jeg slet med å holde tilbake gråten, følelsene for fra tristhet til glede.

Og det å bli fylt av så sterke følelser er så deilig.

Jeg er så priveligert som har di jeg har i livet mitt. Og hvordan det at jeg åpna meg for innspill har bidratt til så stor endring.

Herregud det å benytte seg av andres kunnskap og det å forme dems verktøy til sitt eget er genialt. Dette er helt vilt hva man kan oppnå hvis man setter sin lit til andre

Jeg er akkurat kommet hjem nå. Skriver her på bloggen og smiler fornøyd. Jeg har følt total glede og jeg har følt total tristhet.

Dette blogginnlegget ble egentlig skrevet som jeg snakker til meg selv, dette er et stjerne eksempel på hvordan jeg skriver i dagboka mi... vel... merkelig men befriende å skrive på den måten her inne.

#coachteam #marand #intervjua #glede

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lopforlivetmedmarie

lopforlivetmedmarie

39, Bærum

Jeg snapper daglig om mental helse kost og trening . Og det har blitt etterspurt om jeg kunne starte den blogg . Jeg har redusert vekta med 40kg og kommet meg ut av kaoset i hodet gjennom løping og bevisstgjøring .

Kategorier

Arkiv

hits