Friskus gjengen har starta opp igjen

Endelig har friskus gjengen starta opp igjen. Det er så deilig å komme igang . I dag var vi to på tur . Vi gikk langsmed elva og hadde et greit tempo .

Det ble ei mil .

I dag var vi to stykker på kveldstur . Vi møtes som vanlig på Gommerudbanen klokka 1030 på tirsdagen og 1900 på torsdagen.

Det er så deilig å ha disse folka . Jeg hoper på å få flest mulig ut i bevegelse. All bevegelse er bra bevegelse .

Det å ha noe fast å gå til , det å møtes , skravle og røre seg . Bare det legger et lite press på å komme seg ut.

På disse turene Skravles om løst og fast og om det meste . Men må jo si hovedfokus er jo retta mot kost og trening . Vi deler ideer og insprasjon . Jeg har forresten aldri visst så mye om sopp, kano padling , hovdyr , blomster, og urter . Det er så givende å ha denne gruppa . Jeg få så mye ut av det . Mye mer enn jeg hadde trodd.

Det er til hjelp for alle og enhver . Det er et veldig stort behov der ute faktisk . Det å ha noe å gå til er viktig uansett alder . Jeg hoper denne gruppa blir stor og blir landsdekkende

Jeg har mange på gruppa som bare er støttemedlem .Det er mange som ikke tør å henge med , men di blir kan hende inspirert til å gå ei tur . En dag kan di komme og da er jeg der

I starten slet jeg med at folk ikke sa ifra , men jeg minner megselv på at :Det er ikke alle mennesker som tør og skrive en melding , det er ikke alle som tør og bli med selv om de vil .

Denne gruppa kan og vil bidra til at folk vil ta i et tak og ønske å endre vaner tørre å ta det første steget . Når det er tatt , når personen har bestemt seg . Da er friskus gjengen der

Dette er et tilbud til alle , jeg hoper ved denne gruppa og få folk ut . En dag ... kan hende klarer de også å komme .

Vi er jo nå fått en kjernegjeng som varriere med å komme . Dette er så ufattelig godt . Vi har alt av aldre og Jeg møter så mange forskjellig type mennesker . Det aller beste er egentlige å kunne henge med så masse forskjellig og bra folk .

Dette er så givende . Jeg møter så mange varme og gode folk og jeg er priveligert som kan ta del i livene deres .

Det å gå er veldig god trening . Bare så det er sagt . All trening er bra trening . Ene og alene Pga det bidrar til personlig vekst enten fysisk og/eller mentalt .

Det å bevege seg er aldri feil . Og med dette gratis tilbudet ønsker jeg å få folk i bevegelse .

#friskusgjengen #utpåtur #bærum #sosialt #kosthold #trening #msrand #Gommerudbanen #utiskogen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lopforlivetmedmarie

lopforlivetmedmarie

39, Bærum

Jeg snapper daglig om mental helse kost og trening . Og det har blitt etterspurt om jeg kunne starte den blogg . Jeg har redusert vekta med 40kg og kommet meg ut av kaoset i hodet gjennom løping og bevisstgjøring .

Kategorier

Arkiv

hits